Sivu ei lataudu tai näyttää vääriä tietoja

Joskus Freshdeskin päivityksen yhteydessä voi käydä niin, että kaikki päivitetyt osat eivät lataudu selaimen välimuistiin. Tällöin Freshdesk voi toimia hieman omituisesti.

Virhetapauksissa kannattaa aina ensimmäisenä lähteä selaimen välimuistin tyhjentämisestä ja sivun uudelleen latauksesta. Nämä pakottavat selaimen lataamaan välimuistiin tuoreimmat javascript- ja css-tiedostot, jotka ohjaavat Freshdeskin toimintaa.

Monesti pelkkä CTRL+F5 toimii ja lataa useimmat tiedot pakotetusti uudestaan. Joskus kuitenkin voi joutua pakottamaan välimuistin tyhjennyksen. Tämä toiminto vaihtelee hieman selaimittain, alla yksityiskohtaisemmat ohjeet.

Google Chrome / Microsoft Edge

1. Avaa ensin kehittäjätyökalut. Paina Freshdeskissä joko CTRL+SHIF+I tai paina hiiren oikealla puolella jostain tyhjästä kohdasta ja valitse valikosta "Tarkista / Inspect".

2. Kun kehittäjätyökalut (developer tools) on näkyvillä, paina alkuperäisestä selaimen ikkunasta päivitys-nappia hiiren oikealla napilla. Valitse valikosta "Tyhjennä välimuisti ja pakota päivitys"

3. Sulje kehittäjätyökalut ja käytä Freshdeskiä normaalisti. Mikäli Freshdesk edelleen toimii hassusti, laita meille tukipyyntö.