Artikkelien rajaaminen asiakkaittain

Freshdeskin tukiartikkelit on mahdollista rajata näkymään vain kirjautuneille käyttäjille tai jopa asiakaskohtaisesti.

Etsi ensin näkyviin kansio, jonka näkymistä haluat rajata. Paina sen jälkeen kansion nimen vierestä kynän kuvaa.

Tämän jälkeen valitse näkyvyydeksi esimerkiksi kirjautuneet käyttäjät, jolloin se näkyy kaikille asiakkaille, jotka pääsevät kirjautumaan tukiportaaliin.

Mikäli valitset valitut yritykset (Select Companies), aukeaa alle valikko, josta voit valita haluamasi yritykset.

Nyt kun olet luonut yrityskohtaisen kansion, alat vain täyttämään sitä asiakaskohtaisilla ohjeilla ja annat asiakkaillesi tunnukset itsepalveluportaaliin!