Notifikaatiot

Freshconnect huomauttaa keskusteluista usealla tavalla:

- Freshdeskin sisällä

- Freshconnectin selainkäyttöliittymässä

- Sähköpostilla

- Freshconnectin mobiiliapplikaatiossa

Freshdeskissä

Freshdeskin sisällä pääsee katsomaan kaikki sinun keskusteluihin tulleet vastaukset ja kutsut uusiin keskusteluihin oikean alakulman Freshconnect-napista painamalla kellon kuvaa.

Sinulle aukeaa lista, missä näytetään kaikki tapahtumat

Painamalla ilmoitusta, sinut viedään suoraan ko. tiketille Freshdeskin sisällä ja siihen aukeaa automaattisesti Freshconnectin chat-keskustelu

Freshconnectissa

Freshconnectin selainliittymä näyttää osoitepalkissa vilkkuvaa New Message! -tekstiä kun sinulle on uusi viesti.

Myös ko. tiketin kohdalla näkyy punainen pallo ja uusien viestin määrä.

Mobiili

Freshconnectia voi käyttää omalla mobiiliapplikaatiolla, joka näyttää aivan vastaavasti tikettilistan, mihin käyttäjä on kutsuttu, keskustelun ja ko. keskusteluun kohdistuvan tiketin viestinnän.

Mobiiliapplikaatio voidaan asettaa antamaan ilmoitukset viesteistä ja käyttäjä voi viestiä suoraan sillä.