Lähetä tiketti
Tervetuloa
Kirjaudu

Avun kysyminen tiketillä

Freshconnect on nopea tapa kysyä apua ja neuvoa johonkin tiketillä olevaan asiaan. Tällöin koko asiaa ei tarvitse selittää, koska viestin vastaanottaja näkee samat tiketin tiedot kuin sinäkin. Chat-keskustelun ja tiketin yhteys pysyy aina ja tällöin chat-keskustelu käydään aina oikeassa kontekstissa. Keskustelu on myös helppo löytää jälkikäteen tiketiltä.


Kun sinulla on ruudulla tikettinäkymä auki, vie hiiri oikean alakulman Freshconnect-ikonille ja klikkaa alinta nappia.Eteesi aukeaa chat-ruutu. Kirjoita kysymyksesi ja muista tägätä henkilö tai ryhmä, jolta haluat apua. Ilman tägäystä kukaan ei saa tästä ilmoitusta.


Kirjoita @-merkki ja henkilön tai ryhmän nimi, niin sinulle ehdotetaan sopivia vaihtoehtojaRyhmät tulevat Freshdeskin Admin -> Groups kohdasta ja se antaa ilmoituksen kaikille ko. ryhmään kuuluville.On myös mahdollista kutsua keskusteluun mukaan joku täysin Freshdeskin käyttäjistä ulkopuolinen kolmas osapuoli. Tällöin @-merkin kirjoittamisen jälkeen valitse "Invite a collaborator to discussion ja sen jälkeen kirjoita ko. henkilön sähköpostiosoite.
Ko. sähköpostiin lähetetään ohjeet tunnuksen aktivoimiseksi, jonka jälkeen hän pääsee kirjautumaan Freshconnectin selainnäkymään ja näkee vain ne tiketit, joihin hänet on kutsuttu. Hän voin selainkäyttöliittymän kautta toimia aivan samoin kuin Freshdeskin käyttäjätkin.


Freshconnect on ilmainen 100 käyttäjään asti, johon lasketaan mukaan talon sisäiset ja ulkopuoliset käyttäjät.


Kun ulkopuolinen henkilö on kerran lisätty sähköpostin perusteella, hän löytyy sen jälkeen nimellä tägäyslistasta. Ko. henkilöt tunnistaa nimen perässä olevasta Collaborator-tittelistä
Katso myös Kimin webinaari aiheesta:Mikäli Freshconnect ei näy Freshdeskin oikeassa alakulmassa, ota yhteyttä niin aktivoimme sen!

J
Jesse is the author of this solution article.

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.