Kojelaudan jakaminen

Kojelauta voidaan asettaa näkymään vain tietyille henkilöille tai tiimille.

Tiimit ovat loistava tapa jakaa erilaisia tietoja Freshsalesissa, jolloin voit yhdellä asetuksella asettaa raportin tai kojelaudan näkymään vain hallitukselle tai muulle kiinteälle ryhmälle.

Valitse kojelaudan yläkulmasta Share Dashboard

Eteesi aukeaa kojelaudan nykyiset jakamisasetukset

Näemme, että kojelauta on tässä tapauksessa jaettu tiimille nimeltä Novellus.

Lisätään tähän vielä henkilöitä ko. tiimin ulkopuolelta. Valitaan Select users-kohdasta halutut henkilöt.

Näemme, että Users-sarakkeeseen on tullut muutama henkilö lisää. Voimme halutessamme myös poistaa tästä listasta henkilöitä tai tiimejä viemällä hiiren nimen päälle ja painamalla esiin tulevaa ruksia.

Lopuksi paina tallenna ja iloitse kätevästi muokatuista jakoasetuksista!