Kojelaudan ajastaminen

Myös kojelaudan voi ajastaa ja läehttää sähköpostilla muille käyttäjille.

Tämä onkin erinomainen tapa lähettää tärkeimpiä mittareita myyntijohdolle, johtoryhmälle tai hallitukselle. Näitä tarkoituksia varten kannattaa luoda vain tähän käyttöön tarkoitettu kojelauta.

Valitse kojelaudan oikeasta yläkulmasta Schedule dashboard

Tämän jälkeen valitaan päivittäinen, viikottainen tai kuukausittainen rytmi, kellonaika ja vastaanottajan osoite sekä sähköpostin otsikko ja kuvaus.

Yllä kuvatuilla asetuksilla johtoryhmä saa JORY-näkymän jokaisen kuukauden ensimmäinen päivä.

Kojelaudassa näkyy kellon kuva merkkinä siitä, että ajastus on päällä.

Kellon kuvaa painamalla voidaan muuttaa ajastuksen asetuksia tai poistaa se kokonaan.