Lähetä tiketti
Tervetuloa
Kirjaudu

Omat raportit

Freshsalesissa on paljon raportteja vakiona. Voit kuitenkin tehdä myös omia raportteja lähes millä tahansa kriteereillä mitä tietoihin vain on lisätty.


Esimerkkejä muutamista yleisimmin kysytyistä raporteitsa, jotka tekee itsekin muutamassa minuutissa:

- Tarjoukset vaiheittan

- Sisään tulleet liidit liiketoiminta-alueittain tai lähteittäin

- Myyntiaktiviteetin seuranta


Mennään ensin raportit-osioon ja valitaan oikeasta yläkulmasta Create Report. Tehdään esimerkin vuoksi myyjien puhelinaktiivisuuden seuranta, joten valitaan Phone CallsAnna ensin raportille nimi ja mahdollinen kuvausEdetään suodatukseen. Valitaan raportille ensimmäisenä aikajakso, joka voi olla kiinteä, tai se voi olla dynaamisesti muuttuva viimeinen 7, 30, 90 päivää tai edellinen päivä/viikko/kuukausi/kvartteri/vuosi. Valitaan esimerkissä liukuva edellinen 7 päivää.Halutessamme voimme rajata puheluita esimerkiksi sen mukaan, onko soiton kohde ollut liidi vai asiakas ja onko puhelu ollut sisään- vai ulospäin. Valitaan esimerkissä nyt kaikki myyjien ulospäin soittamat puhelut liideille.Kun etenet Preview-kohtaan, näet osuuko tekemiisi hakukriteereihin mitään tuloksia.


Tämän jälkeen voit edetä Charts-kohtaan ja valita datan visuaalisen esitysmuodon sekä X- ja Y-akselien arvot.


Näytetään tällä kertaa soitot pylväsdiagrammina, jossa X-akselilla on diilin omistaja, eli myyjä ja Y-akselilla on soittojen määrä. Lisäksi yhdistetään puhelut niiden lopputuloksen (outcome) mukaan.Nyt painetaan ylhäältä Save, jonka jälkeen tekemäsi raportti aukeaa näytölle.Painamalla kaavion oikeasta laidasta puheluiden lopputuloksia, voit suodattaa näkymästä dynaamisesti pois tiettyjä tuloksia ja tarkastella esimerkiksi kuinka moni puhelu johti kiinnostukseen.

 

J
Jesse is the author of this solution article.

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.