Vastauspohjien tekeminen

Pääkäyttäjä voi luoda valmiita vastauspohjia kaikkien käsittelijöiden käytettäväksi.

Normaali käyttäjä pystyy myös luomaan vain itsellensä näkyviä vastausmalleja.

Prosessi on kutakuinkin sama, ainoastaan ko. asetukseen pääsemiseksi valikkopolku voi hieman erota.

Valitaan asetusvalikosta (rataspyörä) Canned Responses

Aukeaa näkymä, jossa vastausmallit näkyvät kansioittain. Voit vaihtaa tarkasteltavaa kansiota vasemmasta yläkulmasta.

Luo uusi vastauspohja painamalla "New Canned Response"

Kirjaa mallille otsikko ja viesti. Voit lisätä viestiin paikanpitäjiä viestilaatikon yläkulmassa olevasta "Insert Placeholder"-napista.

Pääkäyttäjä voi valita ryhmän ja agentit, joille pohja näkyy. Vaihtoehtoina on tehdä vastauspohja vain itselle, kaikille tai tietyille tiimeille näkyväksi.

Normaali käyttäjä voi tehdä vastauspohjan vain itsellensä.

Huomaa myös valita kansio, johon kyseinen malli tallennetaan.

Lopuksi kun tallennat kyseisen pohjan, se on välittömästi valmiina käytettäväksi valitsemillasi ryhmillä.